31 Temmuz 2013 Çarşamba

Bir Aşk Hikayesi 18. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 16. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 15. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 14. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 13. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 11. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 10. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 8. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 7. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 6. Bölüm Fragmanı

Bir cevabim varmi? (Bir ask hikayesi)

Bir Aşk Hikayesi 5. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 4. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 3. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 2. Bölüm Fragmanı

Bir Aşk Hikayesi 1. Bölüm Fragmanı

Korkut ve Ceylan Azad Et Beni Dinle

Korkut ve Ceylan Azad Et Beni Dinleyiniz.

Barış Akarsu - Gözlerin Bir Aşk Hikayesi

Barış Akarsu - Gözlerin Bir Aşk Hikayesi Dinleyebilirsiniz.


Grup 84 - Kendime Yalan Söyledim - Bir Aşk Hikayesi

Grup 84 - Kendime Yalan Söyledim - Bir Aşk Hikayesi Dinleyebilirsiniz.

Bir aşk hikayesi dizi müzikleri

Bir aşk hikayesi dizi müzikleri dinleye bilirisiniz.

Asena Keskinci (Ece German)

2001 Istanbul doğumlu oyuncu ilk olarak 2004 yılında Aliye ve Yadigar isimli dizilerde, daha sonra Hırsız Polis, Parmaklıklar Ardında ve en son Bez Bebek isimli dizilerde oynamıştır. Ayrıca reklam filmlerinde de rol almıştır.

Doğum Yeri: Istanbul

Doğum Tarihi: 20 / 09 / 2001

Onay Kaya (Selim German)

Ceylan’ın liseden yeni mezun olmuş, ancak üniversiteye girememiş erkek kardeşi. Oyuncu olma hayalleri kuran ama bir yandan da hayatını nasıl kazancağını iyi bilen biri. Hayatı maddiyat üzerine döner. Bu durum için oluşturduğu kendine ait bir felsefesi de vardır. Akıl almaz yöntemlerle kazandığı ve biriktirdiği paraları, kütüphanedeki kitapların arasında saklar. Serveti hakkında kimsenin bir bilgisi yoktur

Haldun Resuloğlu (Hakkı)

Adı Soyadı     :     HALDUN RESULOĞLU
 Doğum Tarihi / Yaşı     :     6/4/1950
 Boyu     :     1.80
 Kilosu     :     80
 Ayak Numarası     :     42
 Saç Rengi     :     KIR
 Göz Rengi     :     YEŞİL
 Ten rengi     :     BUĞDAY
 Bedeni     :     42
 Kullandığı Araç     :     OTOMOBİL
 Yabancı Dil Bilgisi      :     AMERİKAN İNGİLİZCESİ

Ayşen Sezerel (Aysel german)

Doğum Tarihi: 07.08.1966
Beden: 38
Boy: 164
Kilo: 59
Göz Rengi: Kahverengi




Eğitim
Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Dizi
Umutsuz Ev Kadınları (2012), Arka Sokaklar (2011), Pis Yedili (2011), Kahramanlar (2009), Doktorlar (2008), Her Şey Aşk İçin (2006), Sahte Gelin (2006), Hayat Bilgisi (2003), Dedem Gofret ve Ben (2001), Hastane (1995)


Reklam
Luna, Omo, Ariel


Sinema
Çanakkale'den Sonra (2005-tv filmi), Velinimed-Uçurumun Kenarında (2005-tv filmi), Harem (2005-tv filmi), Fon Sadristsyn Karısı ve Oğlu (2005-tv filmi), And ve Kaşağı (2005-tv filmi), Niçin Zengin Olamamış-Zeytin Ekmek (2005-tv filmi), Yüksek Ökçeler (2005-tv filmi), Yalnız Efe (2005-tv filmi), Mahçupluk İmtihanı (2005-tv filmi)Savunma (2000-tv filmi), Perili Köşk (2005-tv filmi), Çakmak ve Külah (2005-tv filmi), Üç Nasihat (2005-tv filmi)


Tiyatro
Merhaba Hoşçakal, Gönlümdeki Osman Hamdi Bey, Dantonun Ölümü, Aydınlanma Ateşi, Cengiz Han'ın Bisikleti, Gelin Kaynana, Monserra, Altı Derece Uzak


Yetenekler
Pandomim, Dublaj, Yüzmek
Kullanabildiği Araçlar
Araba

Güneş Sayın (Emine Sarısoy)

Adı Soyadı: Güneş Sayın
Doğum Tarihi: 19 Haziran 1984
Doğum Yeri: İstanbul
Mesleği: Dizi, Film Oyuncusu
Eğitim: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı
Bağlı Olduğu Ajans: Rezzan Çankır Cast Ajansı

Rol Aldığı Dizi-Filmler:
    Yıl     Dizi-Film Adı     Canlandırdığı Karakter
    2007     Son Ders: Aşk ve Üniversite     Perihan
    2008     Kalpsiz Adam     Ayşegül
    2010     Kalp Ağrısı     Gülsüm
    2011     Kurtuluş Son Durak     Seher
    2011     Bizim Büyük Çaresizliğimiz     Nihal
    2012     Öyle Bir Geçer Zaman Ki     Doktor Gülay

Ayberk Pekcan (Tahsin German)

Ceylan’ın babası... 60’lı yaşlarda...Geçmişten onu tanıyanların “kanun ustalığını tarif etmek imkansızdır” dedikleri bir sanatçı. O dönemde arkasında çalmadığı ünlü yoktur nerdeyse. Ve Gönül de onlardan biridir. Gönül’ün müziği bırakmasından sonra sahnelerde çalmamaya başlar. Soranlara yeni yetme yıldızları kast ederek “Gücüme gidiyor bunlarla çalışmak. İçimden çalmak gelmiyor” dese de herkes nedenin Gönül’e olan aşkı olduğunu bilir. Karşılıksız bir aşktır onunki. Yıllarca içinde saklamış, Gönül’ün en yakın sırdaşı olup hiçbir karşılık beklememiştir. Umudunu kaybetse de Günül’ün yanından ayrılmaya cesaret edemez ve onun şoförü olarak hayatına devam eder. Evlenir ve Gönül’ün köşkündeki müştemilatta karısı ve üç kızıyla yaşamaya başlar

Elçin Sangu (Eda Çağlar)

Opera bölümünde okudu. Mezun olduktan sonra 1 sene kadar özel bir tiyatroda oynadı. 1 senedir de kamera önünde.

Yamaç Telli (Tolga karanlı)

Müzik yaşamında dört yaşında piyano çalarak başladı.

2001'de Kişinev'de yapılan Uluslararası Gençlik Festivali'nde piyano dalında ikincilik kazandı. 2007'de aynı yarışmaya jüri üyesi olarak davet edildi.

2003'te, sonradan "51 Promil" olacak lise grubunda gitar ve vokal olarak yer aldı.

2004'te 51 Promil'den ayrılıp Mars isimli gurubu kurdu. 2006'ya kadar Mars'la konser ve beste çalışmalarını devam ettirdi.

2006'da Mars'la yolunu ayırıp tekrar 51 Promil'le çalışmaya başladı ve aynı sene Sony Erricson UniStar yarışmasında 51 Promil, finalde yarışacak onbeş gurubun arasında olmaya hak kazandı.

2006'da H.Ü. Konservatuar Opera Bölümü'nde eğitim görmeye başladı.

2011'de yine 51 Promil'le Fanta Stage Müzik Yarışması'nda on finalist arasında yer aldı.

Bu süre içinde Ankara, İstanbul, Eskişehir, Konya, Tekirdağ ve Isparta'da pekçok konserler verdi.

Zuhal Olcay (Gönül Karanlı)

1976’da Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünü bitirdi. Aynı yıl sınıf arkadaşı Selçuk Yöntem ile evlendi. Bir sene Londra’da eğitim gördü. Üç yıl süren ilk evliliğinin ardından işadamı Zafer Olcay ile evlenen Zuhal Olcay, İzmir’e yerleşti ve İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. 1981 yılında kızı Ceren dünyaya geldi.

1983’ten itibaren çeşitli televizyon yapımlarında rol aldı; ilk televizyon filmi olan Sönmüş Ocak`tan sonra Parmak Damgası adlı yapım ile tanındı. Film festivallerinde aldığı ödüller ününü arttırdı.

Sinema oyunculuğu ile birlikte tiyatro oyunculuğunu da sürdüren Olcay, 1986’da Martıdaki Nina rolüyle Avni Dilligil Tiyatro Ödülü'nü, 1988’de Balkon 'daki İrma rolüyle Ankara Sanat Ödülü’nü kazandı. 1989`da Evita Müzikali’nde Evita'yı oynadı. Bu müzikaldeki başarısı üzerine şarkıcılık kariyeri başladı. Dünden Sonra, Yarından Önce adlı filmde şarkıları seslendiren Olcay, daha sonra Onno Tunç’un bestesi olan parçayı bir albümde seslendirdi.

Zuhal Olcay, 1989’da Sahte Cennete Veda adlı filmdeki rolüyle Almanya’da Altın Film Şeridi En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak uluslararası bir başarı elde etti.

1987’de eşinden ayrılan Olcay, üçüncü evliliğini 1992’de Londra’da tiyatro oyuncusu Haluk Bilginer ile yaptı. Aynı yıl "Indiana Jones" adlı Hollywood yapımında eşi ile birlikte Halide Edip ile İsmet Bey’i canlandırdılar. 1990’da Haluk Bilginer ile birlikte Tiyatro Stüdyosu adlı özel tiyatronun kurucuları arasında yer aldı ve bu tiyatroda Aldatma, Kankardeşler, Histeri, Balkon gibi oyunlarda başrol üstlendi.

Çeşitli siyasi eylemlere de katılan Olcay’a Bakırköy Belediye Başkanı Adaylığı teklif edildi.

Üsküdar’da kiralayıp restore ettikleri Tiyatro Stüdyosu’nun 1996’da yanması üzerine 1999’da Haluk Bilginer ile birlikte Oyun Atölyesi'ni kurdu. Olcay, Oyun Atölyesi’nin sahnelediği ilk oyun olan Steven Berkoff’un Dolu Düşün Boş Konuş adlı oyunundaki rolüyle Afife Tiyatro Ödülleri "En İyi Komedi Kadın Oyuncusu" Ödülü'nü aldı. Çift, Istanbul’un Moda semtinde bir apartmanı restore ederek oluşturduğu tiyatro mekanını 2002’de açtı. Zuhal Olcay'ın Bilginer ile olan evliliği 2004 yılında sona erdi.

Müzik çalışmalarını önce Vedat Sakman, daha sonra Bülent Ortaçgil ile devam eden ve Küçük Bir Öykü, 'İyisin gibi parçalarla müzik listelerine giren Olcay’ın Küçük Bir Öykü (1990), İki Çift Laf (1993), Oyuncu (1996), İhanet (1998), Başucu Şarkıları (2001) ve Başucu Şarkıları-2 (2005) ve Cengiz Onural'la ortak çalışması olan Hiçbiryerde isimli albümleri vardır.

Damla Sönmez (Ceylan German)

Korkut Ali’nin aşkı. 23 yaşında, naif, sevgi dolu, duygusal ve romantik biri. Narin yapısına zıt bir o kadar güçlü bir karakter. Kendi stilini kendisi yaratacak kadar da yeteneklidir. Kendine has kıyafetleri ve dış görünüşüyle herkesten ayırt edilir... Annesinin ısrarıyla girdiği hukuk fakültesinden ayrılıp, ünlü bir şarkıcı olan Tolga’nın asistanlığını yapmasının bir nedeni de budur. Diğer ve asıl önemli neden ise aynı evde büyüdüğü Tolga’ya olan derin aşkıdır. Biri evin sahibinin oğlu, diğeri şoförün kızı olsa da yüreğine söz geçiremez Ceylan. Ama öyle herkese de ilan etmez bu aşkı. Aşkından ölse de bunu dillendirebilecek, açık edecek bir kız değildir. Hayatı boyunca bir erkekle el ele bile tutuşmamıştır. Aşkını kalbine gömer. Tolga’nın yanında olmak ona yakın olmak yetmektedir

Seçkin Özdemir (Korkut Ali)

2004 yılında My Radio'da beş ay boyunca drivetime’da interaktif bir program gerçekleştirdi. 2004 Ağustos'unda Number One TV'ye transfer olarak TV programı da yapmaya başladı. 2005 yılında Foster’s sponsorluğunda yaptığı Faraş adlı absürd programın ardından, 2006 yılında Gnctrkcll Seçkin Özdemir ile çalışmaya başladı. M.S.M'de aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Votka, Coca Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı.

İki yıldır Number One TV ve FM’de yönetmen Önder Kızılkan ile beraber Play adlı eğlence programını hazırlayıp sunmaktadır ve Gnctrkcll’nin tek TV sunucusudur. Ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yapmaktadır.