1 Ağustos 2013 Perşembe

Damla Sönmez Kimdir? Resimleri

Son günlerde adından sık sık söz ettiren genç sanatçı 3 Mayıs 1987 İstanbul doğumludur.Lise eğitimini St.Joseph`te  tamamladıktan sonra oyunculuk için Fransa`da Sorbonne Üniversitesin`de  tiyatro eğitimi almıştır.Şu an Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümüne devam etmektedir.

Damla Sönmez  ayrıca Mmimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında yarı zamanlı olarak 2 yıl keman 1 yıl piyona eğitimi almıştır.Genç oyuncu 46.Altın Portakal Film Festivalinde En iyi kadın sanatçı ödülünü almılıp adını gündeme damga gibi vurmuştur.Birçok yapım şirketi tarafından aranan bir oyuncu haline gelmiştir.Farklı rollerde ve farklı dizilerde rol alan genç oyuncu şu an Fox Tv ekranlarında Bir Aşk Hikayesi Dizisi oyuncularıarasında  adından söz ettirmektedir.

DAMLA SÖNMEZ RESİMLERİ





Seçkin Özdemir Kimdir? Resimleri

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 yılı İstanbul doğumludur.Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesin de İktisat eğitimi alarak tamamlamıştır. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.Kocaeli Red FM`de radyo programcılığı yapmıştır.2004 yılında İstanbul My Radio `da 5 ay drive time`da radyo show programı yapmıştır.Müjdat Gezen Sanat Merkezindeki oyunculuk eğitiminden sonra bir çok reklam filminde oynamıştır.İlk dizi film deneyimini Muhteşem Yüzyıl Dizisinde LEO karakterini canlandırmıştır. İkinci dizi film deneyimi Al Yazmalım ile tamamlamış olup şu an Fox tv ekranlarında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bir Aşk Hikayesinde rol almaktadır.

Seçkin Özdemir Resimleri









Bir Aşk Hikayesi 14.Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 14.Bölüm izle, bir aşk hikayesi dizisinin 14.bölüm 9 temmuz 2013 salı tarihli yayını. Bir Aşk Hikayesi 14.Bölüm seyret, bir aşk hikayesi 9 temmuz, bir aşk hikayesi son bölümü indirmeden izle, bir aşk hikayesi yeni bölümü kaliteli izle, bir aşk hikayesi dizisi 14.bölümü tek parça izlesene

Bir Aşk Hikayesi 13.Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 12. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 11. Bölüm izle



Bir Aşk Hikayesi 10. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 9. Bölüm izle



Bir Aşk Hikayesi 8. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 7. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 6. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 5. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 4. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 3. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 2. Bölüm izle

Bir Aşk Hikayesi 1. Bölüm izle